Winkelmand

Wat zit er in dit pakket

Vulling
Deegmix
Zakjes
Recept

Truffel Worstenbroodje

Verantwoord varkensvlees, duurzame oesterzwamvoetjes en truffel (seizoensbroodje)
Proef de herfst! Een royaal gevuld worstenbroodje met verantwoord varkensgehakt uit Brabant, truffel en met voetjes van oesterzwammen (25%). Die voetjes smaken precies hetzelfde als de hoed, maar werden altijd weggegooid. Om deze voedselverspilling tegen te gaan verwerken wij ze nu tot een heerlijk najaarsworstenbroodje. Dit combineren we met wat gefermenteerde knoflook, een feestje voor je smaakpapillen!
Het Truffel Worstenbroodje is ontwikkeld samen met studenten van de HAS Hogeschool (Feline, Joline, Bibi en Imke) en onder het toeziende culinaire oog van chef Richard Merks van Ries Eten & Drinken in ‘s-Hertogenbosch.

Ons Verhaal

Onze bakkers zijn verzot op ambachtelijke worstenbroodjes. Ons handen door het deeg, de vertrouwde geur en de eerste hap; we krijgen er geen genoeg van. Onze Brabantsche worstenbroodjes zijn altijd royaal gevuld en smaakvol gekruid. Pure verwennerij voor elk moment van de dag!

Onze bakkers zijn verzot op ambachtelijke worstenbroodjes. Ons handen door het deeg, de vertrouwde geur en de eerste hap; we krijgen er geen genoeg van.

Winkelmand
0

Onze bakkerij in Vught is deze zondag (1-9) Gesloten

1-9 staan we ook niet op de Bossche Markt.