Winkelmand

Wat zit er in dit pakket

gehankt
Vulling
deegmix
Deegmix
servetjes 2
Zakjes
recept 2
Recept

Truffel Worstenbroodje

Verantwoord varkensvlees, duurzame oesterzwamvoetjes en truffel (seizoensbroodje)
Proef de herfst! Een royaal gevuld worstenbroodje met verantwoord varkensgehakt uit Brabant, truffel en met voetjes van oesterzwammen (25%). Die voetjes smaken precies hetzelfde als de hoed, maar werden altijd weggegooid. Om deze voedselverspilling tegen te gaan verwerken wij ze nu tot een heerlijk najaarsworstenbroodje. Dit combineren we met wat gefermenteerde knoflook, een feestje voor je smaakpapillen!
Het Truffel Worstenbroodje is ontwikkeld samen met studenten van de HAS Hogeschool (Feline, Joline, Bibi en Imke) en onder het toeziende culinaire oog van chef Richard Merks van Ries Eten & Drinken in ‘s-Hertogenbosch.
004_bymarjo_BrabantscheWorstenbroodjes_100419_4209
Crisp_Suppliers_Worstenbroodjes_2020_HR_08

Ons Verhaal

Onze bakkers zijn verzot op ambachtelijke worstenbroodjes. Ons handen door het deeg, de vertrouwde geur en de eerste hap; we krijgen er geen genoeg van. Onze Brabantsche worstenbroodjes zijn altijd royaal gevuld en smaakvol gekruid. Pure verwennerij voor elk moment van de dag!

Onze bakkers zijn verzot op ambachtelijke worstenbroodjes. Ons handen door het deeg, de vertrouwde geur en de eerste hap; we krijgen er geen genoeg van.

Winkelmand
0

Op 1ste en 2de Paasdag zijn onze bakkerijen GESLOTEN

2 April zijn onze bakkerijen weer vanaf 0800 uur geopend