FAQ

De veelgestelde vragen

Onze winkel in Den Bosch is geopend van maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 15.00.

De winkel op Fort Isabella in Vught is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 08.00 tot 15.00.

Daarnaast zijn wij ook wekelijks te vinden op de Bossche warenmarkt: iedere woensdag van 09.00 tot 15.00 en zaterdag van 09.00 tot 17.00. Ook staan wij iedere eerste en laatste zondag van de maand op de warenmarkt.

Ja, onze worstenbroodjes zijn zelfs het lekkerst als je ze even opwarmt in de oven.

Lees meer

Worstenbroodjes op kamertemperatuur moeten circa 8 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Maak ze van tevoren iets vochtig.

Lees meer

Als je je bestelling dezelfde dag nog wilt ophalen in de winkels kan je deze telefonisch doorgeven (073 – 78 20 145). Voor bestellingen met minder dan 40 Brabantsche Worstenbroodjes kun je bij ons gewoon binnen lopen. Wil je een warm speciaaltje bestellen? Dat is geen probleem, we hebben hiervoor wel 50 minuten extra bereidingstijd voor nodig.

Wanneer er een (aantal) dag(en) tussen zit kan je je bestelling via de website plaatsen. Wij zorgen dat je bestelling op de door jouw gekozen dag klaar ligt of afgeleverd wordt. De link naar onze bestelsite vind je hier. Voor bestellingen met minder dan 40 Brabantsche Worstenbroodjes kun je bij ons gewoon binnen lopen.

Ja, worstenbroodjes kunnen in de airfryer. Wil je worstenbroodjes warm maken? Bak ze dan in 6 minuten op 170 graden af. Maak de broodjes wel iets nat van te voren. Check ze na deze 6 minuten even, omdat de ene airfryer feller bakt dan de andere.

Lees meer

Ja, onze halal worstenbroodjes worden gemaakt van puur en verantwoord kalfsgehakt, met dezelfde kruidenmix als onze traditionele worstenbroodjes.

Lees meer

Onze worstenbroodjes kun je op diverse manieren bewaren: circa 6 dagen in de koeling (maximaal 7 graden). Ook kun je worstenbroodjes invriezen, bestellingen worden altijd vers verstuurd of meegegeven in de winkels. Maar het is natuurlijk zonde om ze zolang te laten liggen.

Lees meer

Zeker weten! Als je minder dan 40 vers afgebakken worstenbroodjes wil hebben kan je gewoon in de winkel binnenlopen. Mocht je er meer nodig hebben of warme speciaaltjes willen bestellen vragen wij je vriendelijk even van te voren te bellen (073 – 78 20 145). Wij zorgen dan dat ze op het door jou gewenste tijdstip klaarliggen.

Wil je graag onze worstenbroodjes gaan verkopen en/of meer informatie over de prijs, levervoorwaarden of heb je andere ideeën om met ons samen te werken? Laat het ons weten via ons contactformulier of via info@keilekker.nl.

Zakelijke klanten kunnen ook bestellen via WhatsApp 06-45933274. Dit geldt alleen voor bestellingen, het nummer is dan ook telefonisch niet in gebruik.

Het brooddeeg rijst, waar ons vlees puur is en niet mee kan rijzen. Om die reden ontstaat er lucht tussen gehakt en het deeg.

Beste oplossing? Breek je worstenbroodje doormidden en eet beide kanten vanuit het midden op. Zeker gehakt tot de laatste hap!

Ons Brabantsche worstenbroodje bevat 228 kcal.

Lees meer

De lekkerste worstenbroodjes gewoon (thuis) bezorgd

De lekkerste worstenbroodjes gewoon (thuis) bezorgd

Op het werk warme worstenbroodjes bezorgen in de regio Den Bosch? Dat kan vanaf 20 stuks van maandag tot en met vrijdag tot 14.00 uur. Liever de worstenbroodjes thuis? Wij bezorgen door heel Nederland!

Bestel in de webshop
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 14
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 14 beoordelingen