Brabantsche worstenbroodjes verkrijgbaar in Amsterdam

Onze Brabantsche worstenbroodjes zijn verkrijgbaar bij diverse horecabedrijven, cateraars en delicatessenzaken, waaronder bij Café Blond in Amsterdam aan de Ferdinand Bolstraat 44.  Dus, ben je in Amsterdam en wil je genieten van een keilekker, traditioneel Brabants worstenbroodje of wil je onze worstenbroodjes bestellen? Dan ben je van harte welkom in Café Blond.

De naam ‘Café Blond’ zegt het eigenlijk zelf al: het is het café in het thema van Blond Amsterdam. Alles wordt geserveerd op het servies van Blond Amsterdam en dit servies en bijbehorende accessoires is ook verkrijgbaar in de mini shop. Een compleet concept, een ware beleving waar onze worstenbroodjes te bestellen zijn.

Royaal gevuld en met liefde bereid

Het worstenbroodje is een echte Brabantse lekkernij. Het broodje van roomboterdeeg is ongeveer 15 centimeter lang en is gevuld met 55 gram gehakt. Wist je dat het worstenbroodje is geboren uit armoede? Het was de manier voor de arme Noord-Brabantse varkensboeren om het vlees langer te bewaren door het in deeg te rollen en te bakken. Waar het vroeger vooral een middernachtsnack was met Kerst en Nieuwjaar is het worstenbroodje tegenwoordig niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld.

Een Brabantsch worstenbroodje is royaal gevuld met verantwoord gehakt uit Brabant en smaakvol gekruid, zoals vroeger. Onze worstenbroodjes, ook verkrijgbaar in Amsterdam, worden door de gepassioneerde bakkers van Brabantsche Worstenbroodjes met veel liefde bereid. Onze ambachtelijke, handgemaakte worstenbroodjes zijn niet alleen een lekkernij, maar ook een dankbaar product. Pure verwennerij en dat voor elk moment van de dag.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Wil je meer weten over onze worstenbroodjes in Amsterdam? Ben je benieuwd naar ons uitgebreide assortiment of wil je graag een workshop volgen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag.

De lekkerste worstenbroodjes gewoon (thuis) bezorgd

De lekkerste worstenbroodjes gewoon (thuis) bezorgd

Op het werk warme worstenbroodjes bezorgen in de regio Den Bosch? Dat kan vanaf 20 stuks van maandag tot en met vrijdag tot 14.00 uur. Liever de worstenbroodjes thuis? Wij bezorgen door heel Nederland, zonder bezorgkosten!

Bestel in de webshop
Wij scoren gemiddeld een 9,5 op basis van 6
Wij scoren gemiddeld een 9,5 op basis van 6 beoordelingen