Ambachtelijke worstenbroodjes in Eindhoven

De Brabantse worstenbroodjes van Brabantsche Worstenbroodjes worden door onze bakkers op een ambachtelijke manier bereid. Dit houdt in dat onze worstenbroodjes met de hand worden gemaakt van het beste gehakt van onze slager. Dit gehakt vermengen wij met onze mooie, klassieke, Brabantse, geheime kruidenmix. Ook het in het deeg rollen van het gehakt doen we met de hand, waarna ze de oven in gaan.

Zin in keilekkere Brabantse worstenbroodjes en woon/werk je in Eindhoven? Kom dan naar ons verkooppunt of plaats je bestelling eenvoudig online.

Worstenbroodjes online bestellen in Eindhoven

Onze Brabantsche worstenbroodjes zijn verkrijgbaar bij diverse horecabedrijven, cateraars, delicatessenzaken en op verschillende markten in Brabant, zo ook in Eindhoven. Wil je online onze worstenbroodjes bestellen? Ook dat is geen enkel probleem.

Niet alleen zakelijk, maar ook particulier kunt u bij ons heerlijke Brabantse worstenbroodjes bestellen in de regio Eindhoven. Bestel je favoriete worstenbroodjes eenvoudig online en laat ze thuis bezorgen. In de regio ’s-Hertogenbosch rekenen we hiervoor geen bezorgkosten. Thuisbezorgen kan van dinsdag tot en met vrijdag in heel Nederland. Hiervoor hanteren we geen minimale afname, de bezorgkosten bedragen wel € 7,95.

Een divers en uitgebreid assortiment

Wij hebben een divers en uitgebreid assortiment worstenbroodjes. Naast de traditionele worstenbroodjes hebben we onder andere ook kip worstenbroodjes, halal worstenbroodjes, sambal worstenbroodjes, aspergeworstenbroodjes, lactosevrije worstenbroodjes en vegetarische worstenbroodjes.

Bij Brabantsche Worstenbroodjes houden we van experimenteren. Experimenteren met bijzondere smaken, bijzondere producten en bijzondere wensen. Heb je als liefhebber van onze worstenbroodjes in Eindhoven een keilekker en goed idee? Laat het ons dan vooral weten. Onze gepassioneerde bakkers denken graag met je mee.

De lekkerste worstenbroodjes gewoon (thuis) bezorgd

De lekkerste worstenbroodjes gewoon (thuis) bezorgd

Op het werk warme worstenbroodjes bezorgen in de regio Den Bosch? Dat kan vanaf 20 stuks van maandag tot en met vrijdag tot 14.00 uur. Liever de worstenbroodjes thuis? Wij bezorgen door heel Nederland!

Bestel in de webshop
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 14
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 14 beoordelingen