Brabantse worstenbroodjesuit Den Bosch

Brabantse worstenbroodjes kunnen en mogen natuurlijk niet ontbreken in dé Bourgondische hoofdstad van Brabant: Den Bosch. De bakkerij van Brabantsche Worstenbroodjes bevindt zich aan de Copernicuslaan in Den Bosch. Onze worstenbroodjes worden met veel liefde, op ambachtelijke wijze bereid door onze gepassioneerde bakkers. De traditionele, Brabantse worstenbroodjes zijn royaal gevuld met verantwoord gehakt en smaakvol gekruid. Net als vroeger.

Een uitgebreid assortiment worstenbroodjes

Wij hebben een uitgebreid assortiment worstenbroodjes. De lekkerste worstenbroodjes voor iedereen: voor iedere smaak of elk dieet. Trouw aan de Brabantse smaak maken wij in Den Bosch worstenbroodjes met heerlijke vullingen. Van kip worstenbroodjes, meesterlijke worstenbroodjes en halal kalfsworstenbroodjes tot pittige sambal worstenbroodjes, lactosevrije worstenbroodjes en vegetarische worstenbroodjes. Proef ze allemaal!

Heb je zelf nog een leuk receptidee voor worstenbroodjes? Leg het aan ons voor. Wij maken niet alleen worstenbroodjes met jouw receptuur gehakt, maar bedenken ook de leukste seizoen combinaties, zoals asperge worstenbroodjes.

Warme worstenbroodjes online bestellen in Den Bosch

Zowel de zakelijke markt als particulieren kunnen bij ons heerlijke Brabantse worstenbroodjes online bestellen. Bestel je favoriete worstenbroodjes eenvoudig online en haal ze op in onze bakkerij vlak achter het station in Den Bosch of op Fort Isabella in Vught. Wanneer je online bestelt, worden de worstenbroodjes vers voor je gebakken en gereserveerd.

Wil je warme worstenbroodjes bestellen voor het hele kantoor in de regio Den Bosch? Dat kan van maandag tot en met vrijdag tot 14.00 uur. Vanaf 20 stuks rekenen wij in de regio Den Bosch geen bezorgkosten. Plaats je bestelling wel minimaal één werkdag van tevoren. Thuisbezorgen kan van dinsdag tot en met vrijdag in heel Nederland. Wij hanteren geen minimale afname, de bezorgkosten zijn 7,95 euro.

De lekkerste worstenbroodjes gewoon (thuis) bezorgd

De lekkerste worstenbroodjes gewoon (thuis) bezorgd

Op het werk warme worstenbroodjes bezorgen in de regio Den Bosch? Dat kan vanaf 20 stuks van maandag tot en met vrijdag tot 14.00 uur. Liever de worstenbroodjes thuis? Wij bezorgen door heel Nederland, zonder bezorgkosten!

Bestel in de webshop
Wij scoren gemiddeld een 9,5 op basis van 6
Wij scoren gemiddeld een 9,5 op basis van 6 beoordelingen