Worstenbroodjes in Utrecht

Ben je in het gezellige Utrecht en op zoek naar een leuke plek om te lunchen of om te genieten van een lekker ontbijt? Dan is District de place to be. District is een gezellige buurtbakker waar ook de traditionele worstenbroodjes van Brabantsche Worstenbroodjes verkrijgbaar zijn. Het leuke van District is dat, net zoals bij ons, eerlijkheid en ambachtelijkheid voorop staan.

Worstenbroodjes online bestellen in Utrecht

Onze Brabantsche worstenbroodjes zijn verkrijgbaar bij diverse horecabedrijven, cateraars, delicatessenzaken, sportkantines door heel Nederland en op verschillende markten in Brabant. Woon of werk je in de regio Utrecht en wil je online onze worstenbroodjes bestellen? Ook dat is geen enkel probleem.

Zowel zakelijk als particulier kunt u bij ons heerlijke Brabantse worstenbroodjes bestellen in de regio Utrecht. Bestel je favoriete worstenbroodjes eenvoudig online en laat ze thuis bezorgen. Thuisbezorgen kan van dinsdag tot en met vrijdag in heel Nederland. Hiervoor hanteren we geen minimale afname, de bezorgkosten bedragen wel € 7,95.

Ambachtelijk bereide worstenbroodjes

Al onze worstenbroodjes worden op een ambachtelijke manier bereid. Een Brabantsch worstenbroodje is royaal gevuld met verantwoord gehakt uit Brabant en smaakvol gekruid, zoals vroeger. Onze worstenbroodjes, dus ook te bestellen in Utrecht, worden door de gepassioneerde bakkers van Brabantsche Worstenbroodjes met veel liefde bereid. Onze ambachtelijke, handgemaakte worstenbroodjes zijn niet alleen een lekkernij, maar ook een dankbaar product. Pure verwennerij en dat voor elk moment van de dag.

Wil je meer weten over onze worstenbroodjes in Utrecht? Ben je benieuwd naar ons uitgebreide assortiment of wil je graag een workshop volgen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag.

De lekkerste worstenbroodjes gewoon (thuis) bezorgd

De lekkerste worstenbroodjes gewoon (thuis) bezorgd

Op het werk warme worstenbroodjes bezorgen in de regio Den Bosch? Dat kan vanaf 20 stuks van maandag tot en met vrijdag tot 14.00 uur. Liever de worstenbroodjes thuis? Wij bezorgen door heel Nederland, zonder bezorgkosten!

Bestel in de webshop
Wij scoren gemiddeld een 9,5 op basis van 6
Wij scoren gemiddeld een 9,5 op basis van 6 beoordelingen