Worstenbroodjes in Tilburg

Het worstenbroodje is vaste prik op de menukaart van menig sportkantine. De traditionele worstenbroodjes van Brabantsche Worstenbroodjes zijn onder andere te bestellen in de kantine van hockeyclub HC Tilburg. Wij maken al onze worstenbroodjes nog steeds ambachtelijk met de hand én met veel liefde. Dat proef je! De keilekkere Brabantsche worstenbroodjes worden royaal gevuld met verantwoord gehakt uit Brabant, op smaak gebracht met een bijzondere kruidenmix. Het broodje van roomboterdeeg is ongeveer 15 centimeter lang en is gevuld met 55 gram gehakt.

Worstenbroodjes online bestellen in Tilburg

Onze Brabantsche worstenbroodjes zijn verkrijgbaar bij diverse horecabedrijven, cateraars, delicatessenzaken, sportkantines en op verschillende markten in Brabant, zo ook in Tilburg. Wil je online onze worstenbroodjes bestellen? Ook dat is geen enkel probleem.

Niet alleen zakelijk, maar ook particulier kunt u bij ons heerlijke Brabantse worstenbroodjes bestellen in de regio Tilburg. Bestel je favoriete worstenbroodjes eenvoudig online en laat ze thuis bezorgen. In de regio ’s-Hertogenbosch rekenen we hiervoor geen bezorgkosten. Thuisbezorgen kan van dinsdag tot en met vrijdag in heel Nederland. Hiervoor hanteren we geen minimale afname, de bezorgkosten bedragen wel € 7,95.

Een uitgebreid assortiment worstenbroodjes

Naast het traditionele worstenbroodje hebben we nog veel meer smaken en vullingen in ons assortiment. Voor iedere smaak en voor elk dieet hebben we de juiste keuze. De heerlijkste vullingen zoals kip, kalf, sambal en asperge. Maar ook lactosevrije worstenbroodjes, vegetarische worstenbroodjes en glutenvrije worstenbroodjes mogen niet ontbreken. Proef ze allemaal.

Heb je zelf nog een leuk receptidee voor worstenbroodjes? Leg het aan ons voor. Wij maken niet alleen worstenbroodjes met jouw receptuur gehakt, maar bedenken ook de leukste seizoen combinaties.

De lekkerste worstenbroodjes gewoon (thuis) bezorgd

De lekkerste worstenbroodjes gewoon (thuis) bezorgd

Op het werk warme worstenbroodjes bezorgen in de regio Den Bosch? Dat kan vanaf 20 stuks van maandag tot en met vrijdag tot 14.00 uur. Liever de worstenbroodjes thuis? Wij bezorgen door heel Nederland, zonder bezorgkosten!

Bestel in de webshop
Wij scoren gemiddeld een 9,5 op basis van 6
Wij scoren gemiddeld een 9,5 op basis van 6 beoordelingen