Worstenbroodjes in Haarlem

Haarlem is de hoofdstad van de provincie Noord-Holland en staat bekend om de gezellige sfeer. En bij gezelligheid horen natuurlijk ook de lekkerste Brabantsche worstenbroodjes. De keilekkere worstenbroodjes van Brabantsche Worstenbroodjes zijn te bestellen bij Het Veerkwartier in Haarlem. Ben je in Haarlem? Dan nodigen we je van harte uit aan de A. Hofmanweg 62 om te komen genieten van onze ambachtelijke worstenbroodjes.

Royaal gevulde, ambachtelijke worstenbroodjes

Het worstenbroodje is een echte Brabantse lekkernij. Het broodje van roomboterdeeg is ongeveer 15 centimeter lang en is gevuld met 55 gram gehakt. Wist je dat het worstenbroodje is geboren uit armoede? Het was dé manier voor de arme varkensboeren om het vlees langer te bewaren door het in deeg te rollen en te bakken. Waar het vroeger vooral een middernachtsnack was met Kerst en Nieuwjaar is het worstenbroodje tegenwoordig niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld.

Een Brabantsch worstenbroodje is royaal gevuld met verantwoord gehakt uit Brabant en smaakvol gekruid, zoals vroeger. Onze worstenbroodjes, ook verkrijgbaar in Haarlem, worden door onze gepassioneerde bakkers met veel liefde bereid. Onze ambachtelijke, handgemaakte worstenbroodjes zijn een pure verwennerij en dat voor elk moment van de dag.

Online je worstenbroodjes bestellen in Haarlem?

Ons worstenbrood is verkrijgbaar bij diverse horecabedrijven, cateraars, delicatessenzaken en op verschillende markten in Brabant. Maar je kunt onze worstenbroodjes ook online bestellen. Dus woon of werk je in Haarlem en wil je je werknemers, collega’s, vrienden of familie een Brabantse lekkernij voorschotelen? Dan kun je onze worstenbroodjes online bestellen. Thuisbezorgen in Haarlem kan van dinsdag tot en met vrijdag. We hanteren geen minimale afname, de bezorgkosten zijn standaard € 7,95.

De lekkerste worstenbroodjes gewoon (thuis) bezorgd

De lekkerste worstenbroodjes gewoon (thuis) bezorgd

Op het werk warme worstenbroodjes bezorgen in de regio Den Bosch? Dat kan vanaf 20 stuks van maandag tot en met vrijdag tot 14.00 uur. Liever de worstenbroodjes thuis? Wij bezorgen door heel Nederland!

Bestel in de webshop
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 14
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 14 beoordelingen